Information

Vi är mycket stolta över att kunna presentera De la Gardie Park Vandrarhem.

Vårt mål är att kunna ge våra gäster den bästa tänkbara servicen, i fräscha lokaler till ett förmånligt pris. Hoppas du som besökt oss kommer uppskatta din upplevelse och väljer oss åter även vid nästa besök i Lidköping.

På De la Gardie Parks vandrarhem bor du i en nyrenoverad miljö där varje rum har sin charm. Du har gemensam tillgång till nya moderna kök, sällskapsrum med TV. Det finns möjlighet att hyra sänglinnen (80 kr/person) handduk (30 kr/person) samt rese säng (200 kr) till rummet mot tillägg. Hundar och katter är även välkomna till vandrarhemmet, mot tillägg 50 kr/djur. I bokningen ingår städ. Tvättmöjligheter finns mot tillägg. 12 gemensamma toaletter samt 8 duschar. Receptionen är öppen varje vardag och vår personal bistår gärna med tips och förslag på exempelvis saker att besöka eller tips på restauranger. Vårt boende är en så kallad checkpoint för turistinformation.

I byggnaden finns gratis WiFi samt möjlighet att boka vårt mötesrum som är utrustat med Projektor och ljud. (Se separata länken ”Mötesrum”.) På den stora innergården finns det gott om parkeringsplatser reserverade för våra gäster.

Rummen

De la Gardie Parks vandrarhem har plats för 97 personer. Vi erbjuder sju enkelrum utrustat med en enkelsäng, sex dubbelrum utrustade med enkelsängar. Alla enkelsängar går att dra isär. Sju stycken 4-bäddsrum med enkelsängar och våningssäng. Sju stycken Familjerum med plats för sex personer. Och till sist ett Familjerum med plats för 8 personer.

Lounge 4

Närområdet

Vart finns vi? Kommer ni från Skararondellen, som väg 44 länkar till, så är det lätt att hitta till oss. Följ bara Rörstrandsgatan in mot centrum. I den tredje, lite snäva rondellen, tar ni vänster och sedan direkt höger. Vi ligger granne med TOOLS. De la Gardie Parks vandrarhem ligger på gångavstånd från Lidköpings centrum och 600 meter bort ligger Skaragatan där det finns flera restauranger, konditori, frisörsalonger och minilivs/kiosk. Ett Café/bageri finns även i samma hus som vårt Vandrarhem. Cirka 50 meter från vandrarhemmet ligger en liten lekplats. Cirka 500 meter bort finns både Coop och Lidl och 1,2 km ifrån ligger ett större handelsområde. 700 meter in mot centrum ligger Limtorget och 1,6 km bort ligger Resecentrum där det även finns en pressbyrå. Bara 1,2 kilometer från Vandrarhemmet finns även en liten fin badvik med sandstrand vid namn Sandbäcken.

Konferensen 1 1

Info Points – Turistserviceplats

De la Gardie Parks vandrarhem i Lidköping är en Info Point – Turistserviceplats. Här kan den som besöker Läckö-Kinnekullebygden hämta informationsmaterial och kartor. Besökaren kan också få muntlig information om besöksmål, aktuella aktiviteter och serviceutbud.

Extra service

I samband band med bokning av vårt mötesrum så finns olika lösningar på mat och dryck. Se länken ”Mötesrum” för mer information.

Om föreningar, lag, företag eller privatpersoner skulle vilja boka flertalet av rummen eller kanske alla så kan vi göra specialupplägg om man har specifika önskemål om något.

Finns det egna önskemål utifrån er vistelse i Lidköping så hör ni av er med dem så ska vi nog kunna hjälpa er med dem.

Regler

Ja ibland behövs det sådana och visst finns det några även hos oss att förhålla sig till.

Här hittar ni våra bokningsregler