Nyheter

13

Vi öppnar Bageri & Bistro

Den 1 oktober 2021 så slår vi upp portarna till ett Bageri & Bistro i samma fastighet som vandrarhemmet ligger i. Det blir Vischan Bageri som flyttar till oss vilket blir till en stor fördel för alla våra gäster. Väljer man frukost så finns den en trappa ner med färskt, nybakt bröd på plats. Alla […]

Ls mer symbolLäs mer
3

Vi utökar antal rum

Renoveringsarbetet är i full gång på De la Gardie Park med att färdigställa ytterligare rum. Detta innebär att vi går från 12 rum till 27. Rummen blir utspridda på tre olika avdelningar som alla har var sitt nytt, fullutrustat, kök. Öppning av de två nya avdelningarna är planerad till 1 juli 2021.

Ls mer symbolLäs mer
6

Vetlanda A-lag gästade oss

Helgen efter att Vetlandas U-19 lag i bandy besökte oss så var det dags för klubbens herr A-lag att göra detsamma. Slutspelet gick av stapeln i Lidköping och det var hela sju lag som rest långt för att delta.

Ls mer symbolLäs mer
Hemsida Vetlanda 1

Silvermedaljörer i Svenska Cupen på besök

Strax efter att Sunnanå SK Damlag i fotboll checkat ut så kom Vetlandas U-19 lag i bandy. Under lördagen så var det dags för dem att spela semifinal i Svenska Cupen mot Falu BS.

Ls mer symbolLäs mer
Hemsida Sunnanå 1

Sunnanå SK knep en poäng

Sunnanå SK hade tagit sig ända ner från Skellefteå för att möta LFK i slutskedet av Elitettan. Lördagsmatchen slutade 1-1 vilket inte var till fördel för något utav lagen då de båda var i stort poängbehov.

Ls mer symbolLäs mer
hast hoppar tavling

Nationella hopptävlingar 9-11 Oktober

Fullt hus blev det i helgen då vandrarhemmet fylldes av gäster som deltog i den stora, nationella, hästhoppstävling som arrangerades av Lidköpings Ridklubb.

Ls mer symbolLäs mer
1 1

Nya projekt på gång

Vi har knappt hunnit öppna innan vi spänner bågen igen och sätter tänderna i nya, spännande projekt. Följ vårt arbete genom vår hemsida, på Instagram eller Facebook för att se hur detta fortskrider.

Ls mer symbolLäs mer
4

Ungdoms SM i kanot

Helgen den 28-30 augusti så genomfördes ungdoms SM i Kanot i Lidköping. Ett stort gäng trevliga tjejer och killar från Nyköpings Kanotklubb och Stockholms Paddlarklubb bodde då hos oss.

Ls mer symbolLäs mer
Enkelrum efter

Då & Nu

Det har hänt mycket sedan vi började att göra i ordning De la Gardie Park i januari. Men nu är det väldigt nära och vi hoppas kunna öppna någon gång i maj.

Ls mer symbolLäs mer
renovering av rum

Renovering i full gång

Inom kort så slår vi upp dörrarna till Lidköpings nya vandrarhem. Datumet är inte spikat än men vid intresse så hör ni bara av er för uppdatering om läget.

Ls mer symbolLäs mer