Årlig MC-utflykt gick till Lidköping

Första helgen i Juli så gästades vi utav ett kompisgäng/förening som kallar sig för ”Alla typer”. När vi frågade vad som menades mer specifikt med det så fick vi förklarat för oss att oavsett vilket märke man har på ”Hojjen” så var man lika välkommen.

Så det var en stor blandning av varianter av motorcyklar som gled in på vår innergård denna sena fredags eftermiddag. 30 stycken deltog och det var sällskapets 17 resa som man besökt en ort man inte varit på förut. Efter att ha fått sina rum så var det dags för uppackning. Efter det så blev det en tipspromenad ner till Sandbäcken där De la Gardie Parks egen ”GrillKalle” stod och fixade Hamburgare åt hela gänget. Förutom maten så blev det ett och annat dopp i Vänern samt lite återhämtning i gräset.

Lördagen ägnades åt lite blandade aktiviteter innan det, på söndagen, åter var dags att hoppa upp på järnhästarna för att rulla hemåt Småland igen till ställen som Värnamo, Sävsjö och Växjö med omnejd.

De la Gardie Park tackar ett mycket härligt och trevligt gäng människor för att ni valde att bo hos just oss. Vad vi hört så trivdes ni bra och är det så att ni skulle kunna tänker er att gå emot tanken att åka till samma ställe två gånger så vet ni att ni är hjärtligt välkomna tillbaka igen.